REFERENTIES

 

Ambassadeurs voor Kolros.

 

 

 

 

ADMINISTRATIE MKB

BELASTINGZAKEN

ADVISERING

ProPlanet B.V.

Al meer dan 10 jaar maakt ProPlanet B.V. gebruik van de diensten van Kolros B.V. als het gaat om het opstellen van haar jaarrekening en het verkrijgen van financiële adviezen. Kolros heeft in al die jaren bewezen een deskundige en vooral betrouwbare partner te zijn. De professionele werkwijze in combinatie met een gedegen kennis van de administratieve en fiscale regelgeving maken dat ProPlanet zich volledig kan concentreren op haar klanten en kerntaken. Daarnaast is de omgang met Theo Kolk over het algemeen informeel en prettig, waardoor het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren. Kortom ProPlanet is een zeer tevreden klant en hoopt nog jarenlang op deze voet met Kolros door te gaan. Wij bevelen Kolros dan ook graag bij andere MKB-bedrijven aan.

Geert Nieuwenhuizen, algemeen directeur

Foto: In de periode 2002-2007 is Theo Kolk werkzaam geweest als adjunct-directeur bij ProPlanet B.V. Voor het door ProPlanet ontwikkelde programma “SaniNet” is destijds op de internationale bouwbeurs een Award uitgereikt.

Werken met Kolros,

Sinds 2005 werkt Kolros voor Het Communicatieplein. Na de eerste ontmoeting was er gelijk de klik met Theo. Zijn expertise op financieel gebied mag er wezen en wat hij zelf niet weet laat hij graag over aan specialisten die hij dan voor je regelt. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking is de menselijke maat die Theo biedt. Naast het serieuze van zijn (vak) werk heeft Theo ook een dosis humor die helemaal aansluit bij de mijne. Ik zal Kolros dan ook zeker aanprijzen bij andere bedrijven.

Ferdy Steger, directeur

Het Communicatieplein, Boxtel